طرز تهیه خورش کرفس شمالی خوشمزه و مخصوص با رب آلوچه

طرز تهیه خورش کرفس شمالی

 

طرز تهیه خورش کرفس شمالی

خورش کرفس از خورش های خوب و خوشمزه ایرانی است که به جایگاه واقعی خود دست نیافته است. البته دلیل این امر رقیب سر سختی مثل قورمه سبزی است که باعث می شود خانم ها کمتر خورش کرفس را در رژیم غذایی خانواده قرار دهند. البته اگر خورش کرفس را به صورت رستورانی درست کنید، می توانید یک غذای ایده آل برای خانواده درست کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش کرفس شمالی در ادامه با سایت دنیای من و اینترنت همراه باشید.

مواد لازم خورش کرفس شمالی

  • ساقه کرفس ۱لیوان
  • پیاز متوسط ۱دونه
  • گوشت خورشتی ۲۰۰ تا ۲۵۰گرم
  • برگ کرفس خردشده نصف لیوان
  • جعفری خرد شده نصف لیوان
  • نعنا خرد شده ۱/۴لیوان
  • ابلیمو یک یا دو قاشق
  • نمک فلفل زردچوبه
  • زعفران دم کرده
  • رب الوچه نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش کرفس شمالی

برای تهیه خورش کرفس خوشمزه و مخصوص به روش شمالی ابتدا کرفس را می شوییمف سپس با دستمال تمیز خشک می کنیم. در ادامه ساقه های کرفس را به سلیقه خود خرد می کنیم. برش های دو سانتی مورب عالی است.

در این مرحله پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم ، سپس به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیمتا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه گوشت را به صورت تکه های کوچک برش می زنیم.

گوشت را پس زا شستشو و خشک کردن به قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و با دیگر مواد تفت می دهیم.

بعد از گذشت 5 دقیقه 4 لیوان آب داغ به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت بپزد. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود.

حالا کرفس های خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا کرفس ها سرخ شوند، سپس انها را از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه جعفری، نعنا و برگ کرفس را هم به همین ترتیب تفت داده و کنار می گذاریم.

در این مرحله کرفس شده را به همراه سبزیجات به قابلمه اضافه می کنیم. برای خوشمزه تر شدن خورش می توانیم چند قاشق سبزی قورمه سبزی نیز اضافه کنیم. حالا درب قابلمه را می گذاریم تا خورش جا بیفتد.

در 30 دقیقه پایانی مقداری نمک، زعفران دم کرده، آبلیمو ترش و رب آلوچه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش روغن بیندازد. در صورت تمایل می توانیم کمی رب گوجه فرنگی هم اضافه کنیم. در پایان خورش را با برنج سرو می کنیم.

منبع : طرز تهیه خورش کرفس

نظرات