طرز تهیه فرنی برای نوزاد با آرد برنج

طرز تهیه فرنی

طرز تهیه فرنی نشاسته شیرازی بدون شیر , فرنی مجلسی با آرد برنج برای 8 نفر ,  فرنی دونفره برای نوزاد با شیر گاو

فرنی یکی از غذاهای سبک و بسیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر در مناسبت های خاص مثل ماه مبارک رمضان طبخ می شود. البته فرنی به طور معمول برای کسانی که معده ضعیف دارند، مانند نوزادان پخته می شودف ولی در ماه مبارک رمضان به صورت مجلسی تر برای سفره های افطاری و سحری طبخ می شود. در تهیه فرنی به سلیقه خود می توانیم از انواع مغزیجات نیز استفاده کنیم که باعث می شود در پایان فرنی مجلسی تر و مقوی تری داشته باشیم، برای مشاهده آموزش طرز تهیه فرنی در ادامه با وب دنیای من و اینترنت همراه باشید.

 

روش اول : فرنی با آرد برنج

 
 
مواد لازم برای ۴ نفر
شیر۴ لیوان
آرد برنج۴ قاشق غذاخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری
شکر۸ قاشق غذاخوری
زعفران دم کردهدر صورت تمایل

دستور پخت فرنی با آرد برنج

 
 

مرحله اول

ابتدا شیر را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا در شیر کاملا حل شود. سپس گلاب را اضافه می کنیم و با قاشق مواد را مخلوط می کنیم و آرد برنج را نیز کم کم می افزاییم.

 
 

مرحله دوم

سپس به آرامی با مواد مخلوط می کنیم تا داخل شیر گوله نشود و همین طور به هم زدن را ادامه می دهیم و کمی حرارت را ملایم می کنیم تا شیر به جوش بیاید و بعد حرارت را مجددا کم می کنیم. برای فرنی به طور مداوم باید مواد را هم زد تا ته نگیرد و به قوام برسد.

 
 
 

مرحله سوم طرز تهیه فرنی

پس از اینکه فرنی غلیظ شد و به قوام رسید ( دقت کنید خیلی سفت نشود چون زمانی که فرنی خنک شود کمی سفت تر می شود ) قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم ولی همچنان به هم زدن ادامه می دهیم.

 
 

مرحله چهارم

به این دلیل هم زدن را ادامه می دهیم زیرا فرنی هنوز داغ است و اگر رها شود ته می گیرد. می توانید یک فرنی دو رنگ نیز داشته باشید به این صورت که نصف فرنی را داخل کاسه ای بریزید و کمی زعفران دم کرده و یا رنگ غذا مجاز به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

 
 
 

مرحله پنجم طرز تهیه فرنی

پس از اینکه فرنی از حرارت افتاد می توانید اول فرنی سفید رنگ را در ظرف مورد نظر بریزید و بعد فرنی رنگی را بریزید و همان زمان نوش جان کنید و یا اجازه بدهید داخل محیط خنک شود و بعد داخل یخچال قرار دهید تا آب نیندازد. نوش جان

 
 

روش دوم : فرنی با نشاسته

 
 
مواد لازم برای ۲ نفر
شیر۲ لیوان
نشاسته۲ قاشق سوپخوری
شکر۲ قاشق سوپخوری
وانیل۱ پنس
گلاب¼ قاشق چایخوری

دستور پخت فرنی با نشاسته

 
 

مرحله اول

ابتدا شیر را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس نشاسته را به شیر اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا نشاسته با شیر مخلوط شود. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و شیر را به صورت متداوم هم می زنیم.

 
 

مرحله دوم

هم زدن را تا جایی که مخلوط شیر و نشاسته به غلظت مناسب برسند ادامه می دهیم، سپس شکر را به همراه وانیل و گلاب به فرنی اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب شوند، سپس فرنی را زا روی حرارت کنار می گذاریم.

 
 

مرحله سوم طرز تهیه فرنی

اگر می خواهید فرنی را به صورت زعفرانی درست کنید هم کمی زعفران دم کرده به همراه شکر به فرنی اضافه کنید. پس از اینکه فرنی را از روی حرارت کنار گذاشتیم صبر می کنیم تا کمی خنک شود سپس در ظرف مورد نطرمان می کشیم و با مواد دلخواه تزیین می کنیم.

 

نکات پخت فرنی

 

فرنی با آرد گندم

برای تهیه فرنی با آرد گندم کافیست آرد برنج را از لیست مواد لازم حذف کنید و به جای آن از ۴ قاشق غذاخوری آرد گندم استفاده کنید. روش پخت فرنی تفاوتی ندارد فقط برای اینکه فرنی یکدست باشد حتما آرد گندم را دو مرتبه الک کنید سپس به دیگر مواد اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید مانند فرنی نارگیلی کمی پودر نارگیل هم به این فرنی اضافه کنید.

همچنین ببینید :

طرز تهیه چلو گوشت در زودپز با زودپز لای برنج پسران کریم گوشت گوساله دونفره زرندی برای 100 نفر

چلو گوشت یکی از انواع غذاهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از غذاهای مجلسی خاص هم محسوب می شود. به این دلیل می گوییم غذای مجلسی خاص، چون چلوگوشت از غذاهای گران قیمت محسوب می شود و فقط در مجالس مهم مورد استفاده قرار می گیرد. این غذای خوشمزه را می توانیم به سلیقه خود با گوشت گوساله یا گوشت گوسفندی تهیه کنیم. البته همانطور که مطمئنا می دانید چلو گوشت درست شده با گوشت گوسفندی خوشمزه تر و لذیذتر می باشد و به همین دلیل این غذا معمولا با گوشت گوسفندی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه چلو گوشت در ادامه با مطلب ( طرز تهیه چلو گوشت خوشمزه به روش رستورانی ) باشید همراه باشید.

طرز تهیه جوجه کباب فوق العاده برای 20 نفر با سس مایونز تابه ای برای 12 نفر سیخی برای 6 نفر رستورانی تصویری

جوجه کباب یکی از مرسوم ترین کباب های ایرانی است که به عنوان غذای مجلسی در مهمانی ها و مجالس مهم مورد استفاده قرار می گیرد. برای مشاهده این آموزش در ادامه با مطلب ( طرز تهیه جوجه کباب فوق العاده برای 4 نفر با سس مایونز ) همراه باشید.جوجه کباب یکی از محبوب‌ترین غذاها در میان ایرانیان است. این غذا به دلیل طبخ آسانی که دارد به یکی از اصلی‌ترین غذاهای پیک‌نیک نیز تبدیل شده است و بسیاری از افراد مایل‌اند برای طبیعت‌گردی‌های خود از این غذای لذیذ، آسان و بدون دردسر به عنوان وعده ناهار و یا شام خود استفاده کنند. مطمئنا اکثر افراد از تهیه جوجه کباب به سیخ کشیدن و بر روی گاز یا ذغال قرار دادن آن را می‌دانند.جوجه کباب یکی از خوش طعم‌ترین و مجلسی‌ترین غذا‌ها در آشپزی ایرانی‌ها است که بیشتر اوقات برای مهمانی‌های رسمی و غیر رسمی مورد مصرف قرار می‌گیرد.

کاچی ساده , طرز تهیه کاچی ساده , دستور پخت کاچی ساده

کاچی نوعی دسر یا مکمل غذایی بسیار پر انرژیه که با آرد ، کره‌ی فراوان و شربت غلیظ شده تهیه میشه. کاچی برای افرادی که ضعف جسمانی دارند مناسبه. طرز تهیه کاچی خیلی آسونه. کاچی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا به عنوان یک غذای کمکی و تقویتی محسوب می شود. کاچی دستورهای تهیه بسیار متنوعی دارد و می توانیم آنرا به روش های بسیار متنوعی و مواد مختلفی تهیه کنیم، مثلا می توانیم در تهیه کاچی به جای استفاده از آب از شیر استفاده کنیم تا در پایان کاچی خوشمزه تری داشته باشیم. البته مهم ترین استفاده کاچی در میان ما ایرانیان برای خانم ها می باشد که بعد از زایمان یا در دوران قاعدگی از این غذای کمکی استفاده می کنند تا توان جسمی خود را بازیابی کنند که البته دستور هر کدام متفاوت می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مطلب ( طرز تهیه کاچی ساده و خوشمزه به روش تهرانی ) همراه باشید.

نظرات