خواص بادام هندی برای درمان کم خونی و دیابت

خواص بادام هندی

خواص بادام هندی

کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها است.این آجیل به شکل لوبیا یا بهتر است بگویم کلیوی شکل می باشد که در پایین یا زیر میوه ی درختی که بلارد نام دارد، یافت می شود.با این که بادام هندی متعلق به جنوب شرقی برزیل است اما در بین مردم تمام جهان محبوب است.در قرن 16 میلادی، پرتغالی ها این دانه را با خود به هند و برخی کشورهای آفریقایی بردند ، برای آشنایی بیشتر با خواص و مضرات بادام هندی در ادامه با دنیای من و اینترنت همراه باشید.

ارزش غذایی ¼ فنجان بادام هندی

  • ۱۹۶ کیلوکالری
  • ۵ گرم پروتئین
  • ۱ گرم فیبر
  • ۱۶ گرم چربی
  • ۷۵۰ میلی‌گرم مس (۸۴ درصد نیاز روزانه)
  • ۸۹ میلی‌گرم منیزیم (۳۳ درصد نیاز روزانه)
  • ۱۶۷ میلی‌گرم فسفر (۲۸ درصد نیاز روزانه)
  • ۹ میلی‌گرم روی (۲۳ درصد نیاز روزانه)
  • ۲۷ میلی‌گرم منگنز (۱۵ درصد نیاز روزانه)
  • ۱۱ میلی‌گرم ویتامین K (12 درصد نیاز روزانه)
  • ۲ میلی‌گرم آهن (۱۱ درصد نیاز روزانه)
  • ۲۳ میلی‌گرم فولات (۶ درصد نیاز روزانه)

خاصیت های بادام هندی

خواص بادام هندی برای کم خونی

بادام هندی یکی از ترکیبات پرطرفدار آجیل است. باید بدانید که مصرف بادام هندی برای تأمین آهن مورد نیاز بدن موثر است. بنابراین توصیه می شود که روزانه یک مشت کوچک از این بادام های زرد و خوشمزه را میل کنید. کره بادام زمینی نیز منبع خوبی برای مقابله با کم خونی محسوب می شود. از دیگر میوه های خشک حاوی آهن می توان به آلو خشک، کشمش، زردآلوی خشک، بادام، انجیر و خرما اشاره کرد.

چاقی صورت

اگر از لاغری رنج می برید و می خواهید وزن اضافه کنید توصیه ما به شما استفاده از بادام هندی می باشد. بادام هندی دارای کالری بسیار مناسبی می باشد و مصرف آن در یک رژیم غذایی سالم می تواند علاوه بر اضافه وزن باعث چاقی صورت و زیبایی بیشتر آن شود.

مفید برای دیابت

بادام هندی یکی از آجیل هایی محسوب می شود که علاوه بر اینکه می تواند باعث کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم شود، به دلیل وجود کلسترول و قند بسیار پایین می تواند تا حدودی به کاهش سطح خون و کمک به بهبود دیابت نیز مفید باشد.

کاهش چین و چروک پوست

بادام هندی به دلیل اینکه حاوی مقادیر مناسبی از آهن و مس می باشد می تواند به سلامت پوست کمک کند. علاوه بر اینکه مصرف بادام هندی باعث می شود چین و چروک های پوست کاهش یافته و از پیری زودرس پوست جلوگیری شود.

مفید برای کودکان

یکی از دلایل مهمی که توصیه می شود کودکان از بادام هندی استفاده کنند وجود پروتئین های طبیعی این میوه می باشد. اگر می خواهید کودکان شما دارای استخوان های قوی و محکم تری باشند حتما بادام هندی را در رژیم غذایی شان قرار دهید.

کاهش فشار خون بالا

اگر از فشار خون بالا رنج می برید توصیه می شود با مشورت پزشک بادام هندی را به رژیم غذایی خود بیافزایید. بادام هندی علاوه بر اینکه به عنوان یک دیورتیک طبیعی محسوب می شود، حاوی مقادیر غنی از پتاسیم و منیزیم می باشد که به کاهش فشار خون بالا کمک می کنند.

درمان چربی خون

نتیجه تحقیقان نشان داده است که بادام هندی دارای مقادیر غنی از چربی های غیر اشباع، پتاسیم، فیبر رژیمی و منیزیم می باشد و به همین دلیل شما می توانید با مصرف بادام هندی در یک رژیم غذایی سالم علاوه بر درمان چربی خون، کلسترول بالای خون را نیز کاهش دهید.

قوای جنسی مردان

برخی پزشکان متعقدند که مصرف بادام هندی می تواند به درمان ناباروری در مردان کمک کند. آنها بر این بارو هستند که مصرف روزانه بادام هندی می تواند باعث افزایش کیفیت اسپرم ها و همچنین افزایش تولید اسپرم شود که در نتیجه به افزایش باروری کمک می کند.

درمان کبد چرب

کبد چرب یکی از بیماری های شایع کبدی است که معمولا با افزایش وزن و مصرف مواد غذایی چرب، مشروبات الکی، فشار خون بالا و … به وجود می آید. این بیماری در نتیجه باعث کاهش وزن و اشتها و مشکلات بسیاری برای بدن می شود.

به طور کلی بیماری کبد چرب باعث مسموم شدن کبد می شود که در نتیجه باعث کاهش عملکرد صحیح کبد می شود. برای جلوگیری و درمان این بیماری باید از مواد غذایی طبیعی و دارای خاصیت سم زدایی استفاده شود.

بادام هندی به دلیل اینکه می تواند به سم زدایی بدن کمک کند، برای درمان و پیشگیری از ابتلا به کبد چرب بسیار مفید است. علاوه بر این مصرف بادام هندی در یک رژیم غذایی صحیح می تواند به پیشگیری از ابتلا به سنگ صفرا نیز کمک کند.

لاغری و کاهش وزن

بادام هندی همانطور که می دانید دارای چربی و کالری بالایی می باشد و به همین دلیل خیلی از افراد تصور می کنند که بادام هندی برای افزایش وزن مفید است. اما جالب است بدانید که از بادام هندی برای کاهش وزن هم استفاده می شود.

اولین نکته که در مورد بادام هندی باید بدانیم این است که چربی های موجود در این میوه از چربی های مفید محسوب می شوند و به همین دلیل باعث افزایش وزن نمی شود. البته نکته مهم در مورد مصرف بادام هندی این است که درست مصرف شود.

اگر مصرف بادام هندی بدون برنامه باشد می تواند باعث افزایش وزن شود، ولی اگر در یک رژیم سالم غذایی قرار بگیرد علاوه بر این که به طور کلی به سلامت بدن کمک می کند، می تواند به کاهش وزن و لاغری نیز کمک کند.

مصرف بادام هندی می تواند باعث کاهش اشتها شود که به همین دلیل می تواند از پرخوری جلوگیری کند. از دیگر خاصیت های بادام هند برای سلامتی بدن می توان به افزایش سوخت و ساز بدن و سم زدایی سیستم گوارش اشاره کرد.

خواص بادام هندی در بارداری در طب سنتی خام سمی است خاصیت قیمت طبع درخت خام میزان مصرف در روز برای اسپرم

تاریخچه بادام‌هندی

بادام‌هندی برای نخستین بار در برزیل کشت‌شده است. پس‌ازآن ساکنان پرتغالی آنجا آن را با خود به قسمت‌هایی از هندوستان (حوالی سال‌های ۱۵۶۰ و ۱۵۶۵ میلادی) بردند. این آجیل از هندوستان به سمت جنوب شرق آسیا گسترش یافت و پس از مدت‌ها راه خود را به آمریکا و آفریقا باز کرد.

درخت بادام‌هندی در حال حاضر به‌طور گسترده‌ای در مناطق استوایی جهان به‌ویژه قسمت‌هایی از هند، نیجریه، ویتنام، ساحل آج و اندونزی کشت می‌شود. نام انگلیسی این آجیل Cashew است که از کلمه‌ای پرتغالی برای درخت میوه Caju مشتق می‌شود. Caju در زبان پرتغالی به معنی «آجیل خودرو» است.

این آجیل شبیه به میوه آلویی شکلی می‌باشد که در انتهای میوه‌ای به شکل سیب رشد می‌کنند. این میوه‌های آلویی شکل ابتدا روی درخت گسترش می‌یابند. سپس رشد کرده و به شکل سیب درمی‌آیند. خود میوه سیبی‌شکل طعم تند و پوست نازکی دارد و معمولاً پس از چیدن خورده نمی‌شود. هرچند در برخی نقاط جهان نظیر برزیل و مناطقی در آفریقا، این میوه سیبی‌شکل به‌عنوان خوراکی شفابخش به‌حساب آمده و از آن به‌عنوان نوعی درمان طبیعی مانند مبارزه با باکتری‌ها استفاده می‌شود.

بادام‌هندی طعم بسیار خوب و دل‌چسبی داشته و سرشار از مواد مغذی است. این آجیل در ایران کشت نمی‌شود و کاملاً وارداتی به‌حساب می‌آید. یکی از آیتم‌های دسته‌بندی این آجیل نیز سایز آن می‌باشد. مثلاً بادام‌هندی سایز ۲۴۰ به این معناست که در هر پوند آن ۲۴۰ عدد بادام‌هندی وجود دارد و به همین ترتیب سایز ۳۶۰ و ۱۸۰. البته بادام‌هندی‌های موجود در ایران سایز ۲۴۰ و ۳۶۰ هستند.

منابع :

healthline.com

نظرات