چکار کنیم تا کیک به ته قالب نچسبد؟ + راه حل ساده

طرز تهیه روغن جدا کننده کیک

طرز تهیه روغن جداکننده دست ساز نی نی سایت شیرینی پزی هانی شف چکار کنیم تا کیک به ته قالب نچسبد xvc jidi v yk  nh  kkni  d 

روغن جدا کننده کیک یکی از روغن های مهم برای پخت انواع شیرینی، کیک و نان می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت دنیای من و اینترنت همراه باشید.

این روغن خیلی به صرفه تر از کاغذ روغنی است و با تهیه یک با می توانید تا مدت ها از آن برای جدا کردن کیک و شیرینی از قالب استفاده کنید. نکته مهم تر در مورد این روغن این است که روغن جدا کننده می تواند ظرفیف ترین قالب ها که دارای ریزه کاری هستند را نیز پوشش دهد.

مواد لازم روغن جدا کننده کیک
کره۵۰ گرم
آرد۵۰ گرم
روغن مایع۵۰ گرم (¼ پیمانه)

دستور تهیه روغن جدا کننده

مرحله اول

ابتدا کره را از یخچال خارج می کنیم تا هم دمای محیط شود، سپس داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و چند دقیقه با دور متوسط همزن می زنیم. پس از اینکه رنگ کره کمی روشن شد آرد را به همراه روغن مایه به ظرف اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا با دور تند همزن مواد را چند دقیقه مخلوط می کنیم تا حالتی شبیه خامه پیدا کند. پس از اینکه مواد حالت خامه ای پیدا کردند روغن جداکننده ما آماده است. حالا با قلمو داخل قالب مورد نظرمان را با روغن جدا کننده پوشش می دهیم.

مرحله سوم

سپس مایه کیک، نان یا شیرینی را داخل قالب می ریزیم. با استفاده از این روغن دیگر کیک های شما به هیچ وجه به قالب نمی چسبند و به راحتی از قالب جدا می شوند، ضمن اینکه می توانید این روغن را جایگزین کاغذ روغنی کنید.

مرحله چهارم

پس از اینکه از روغن جداکننده استفاده کردیم باقیمانده آنرا در ظرف شیشه ای می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای هر با استفاده چند دقیقه زودتر روغن را از یخچال خارج می کنیم تا کمی نرم شود و به راحتی بتوانیم آنرا داخل قالب استفاده کنیم.


دستور دوم

۲۰ گرم ارد

۲۰ گرم روغن مایع

۲۰ گرم کره ( هم دمای محیط)


دستور تهیه

این سه تا رو خوب باهم مخلوط کنید و تمام سطح قالبتون رو به این کرم اعشته کنید وقتی میخواین شروع کنید کیک پختن اول قالبتون رو اماده کنید بذارید فریزر وقتی مایه کیک اماده شد داخل قالب بریزید و تو فر قرار بدین ...

.

کیکتون ک تو فر کامل پخت در فر رو نیمه باز کنید دو سه دقیقه صبر کنید و کیک رو تو دمای محیط قرار بدین باز ۵ دقیقه صبر کنید تا کیک یکم سرد بشه و بعد به راحتی کیک رو برگردونید


الوعده وفا اینم روغن جدا کننده که قولش و بهتون داده بودم ، خیلی راحته درست کردنش ، برای انواع قالب ها با هر شکل و نقشی میشه استفاده کرد تو ظرف در بسته تا شش ماه داخل یخچال میشه نگه داری کرد 💖 کلیپ و ببینید اگر سوالی بود در خدمتم😘😍💓 ۵۰ گرم کره که به دمای محیط رسیده رو‌ با همزن بزنید بعد ۵۰ گرم روغن مایع و در آخر ۵۰ گرم آرد سفید اضافه کنید و خوب هم بزنید روغن ما امادس با قلمو هر نوع و هر جنس قالبی داشته باشید میتونید چرب کنید دیگه کیک به قالب نمیچسبه این روغن تا شش ماه داخل ظرف در بسته در یخچال ماندگاری داره فقط نیم ساعت قبل از مصرف از بخچال بیرون بیارید تا نرم بشه


نکات روغن جدا کننده کیک

از این روغن برای انواع ته دیگ و مافین و کاپ کیک و انواع کیک ها داخل قالب های متنوع، می توانید استفاده کنید.

برای مالیدن روغن می توانید هم از برس و هم از انگشت استفاده کنید.

همه جای قالب های پر زوایا را با دقت روغن بمالید تا کیک راحت در بیاید و جایی گیر نکند.


طرز تهیه شربت بار برای شیرینی مشهدی دانمارکی سوران بامیه مایه شربت شهد شربت آبلیمو شف طیبه زولبیا با عسل چگونه شهد درست کنیم عربی گوشفیل


شربت بار یکی از مهم ترین شربت ها برای علاقمندان به شیرینی پزی است که می توانید از آن برای انواع شیرینی ها استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مطلب طرز تهیه شربت بار برای شیرینی مشهدی و دانمارکی همراه باشید.


طرز تهیه بامیه خانگی آسان قنادی با تصویر خوشمزه اسان بازاری دانلود رایگان طرز تهیه زولبیا و بامیه به روش قنادی قدیمی بزرگ خانگی


زولبیا و بامیه دو نوع از شیرینی های سنتی و بسیار محبوب در میان ایرانیان هستند که به صورت متداول بیشتر در ماه مبارک رمضان پخته می شوند. برای مشاهده این آموزش در ادامه با مطلب دستور تهیه زولبیا و بامیه مخصوص ماه رمضان همراه باشید.

نظرات