طرز تهیه مارمالاد سیب
مارمالاد سیب یکی از انواع مارمالادهای پر مصرف و بین المللی است که معمولا برای صبحانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم مارمالاد سیب | |
سیب | ۵۰۰ گرم |
شکر | ۳۵۰ گرم |
جوهر لیمو | یک سوم قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری غلیظ |
دستور پخت مارمالاد سیب
مرحله اول
برای تهیه مارمالاد سیب بدون ژلاتین ابتدا سیب ها را پوست می گیریم و به صورت حبه ای خرد می کنیم، سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادام یک لیوان آب روی سیب ها می ریزیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله دوم
پس از اینکه سیب ها پختند و کاملا نرم شدند، با استفاده از گوشتکوب برقی یا دستی آنها را کاملا له می کنیم تا حالتی یکدست شبیه به پوره پیدا کنند. در ادامه جوهر لیمو را به همراه شکر اضافه می کنیم و به صورت متداوم هم می زنیم.
مرحله سوم
هم زدن را تا جایی که شکر به طور کامل حل شود ادامه می دهیم. پس از اینکه شکر حل شد، حرارت را بیشتر می کنیم تا مارمالاد به غلظت مناسب برسد. زمانی که حرارت را زیاد کردیم باید درب قابلمه را بگذاریم تا مارمالاد بیرون نپاشد.
مرحله چهارم
هر دقیقه یک بار مارمالاد را کمی هم می زنیم تا ته نگیرد، توجه داشته باشید به هیچ وجه قاشق را به دیواره های قابلمه نزنیدف چون این کار باعث می شود که مارمالاد شکرک بزند. پس از اینکه مارمالاد کمی غلیظ شد زعفران را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا هم زدن مارمالاد را تا جایی که شفاف و غلیظ شود ادامه می دهیم تا ته نگیرد. پس از اینکه مارمالاد آماده شد، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود، سپس انرا در یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.
نظرات
ارسال یک نظر