طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی

 

طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی

برای تهیه پاناکوتای زعفرانی ابتدا شیر و خامه را از یخچال بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا با دمای محیط یکسان شوند. در مرحله بعدی پودر ژلاتین را در یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم سپس نصف لیوان آب روی آن می ریزیم.
در ادامه کاسه را روی کتری قرار می دهیم و آرام با قاشق ژلاتین را در آب هم می زنیم (بخار کتری باعث حل شدن پودر زلاتین می شود) تا پودر کاملا حل شود و مایه شفافی داشته باشیم.شیر را در شیرجوش یا قابلمه ای کوچک می ریزیم
و (می توانید برای عطر و طعم بهتر پاناکوتا گلاب نیز اضافه کنید ) پیاپی مواد را هم می زنیم تا غلیظ شود  و زمانیکه خامه هنوز نجوشیده حرارت را خاموش می کنیم و قالب را با فرچه چرب می کنیم و مایه را داخل آن می ریزیم
و اجازه می دهیم تا خنک شود و بعد به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خوب خودش را بگیرد. پاناکوتای زعفرانی آماده شده را از قالب بیرون می آوریم و روی آن را با مغز بادام یا پسته یا انواع میوه ها تزئین می کنیم.نوش جان

نظرات