طرز تهیه کباب دیگی مجلسی

طرز تهیه کباب دیگی

طرز تهیه کباب دیگی , کباب دیگی , kabab digi , fhf nd d
کباب دیگی کباب دیگی یکی از انواع کباب های سنتی و قدیمی ایرانی است که از نظر ظاهر و مواد شباهت زیادی به کباب تابه ای دارد. جالب است بدانید این کباب به صورت سنتی در دیگ های گِلی داخل تنورهای مخصوص تهیه می شده است.
کباب دیگی یکی از مجلسی ترین غذاهای ایرانیان در گذشته بوده است که با گوشت قورمه ای ( گوشت یکه تکه ) تهیه می شده است که به دلیل آسان تر بودن کار با گوشت چرخ کرده کم کم گوشت چرخ کرده جای گوشت تکه ای را در این کباب گرفته است.
در این دستور ما از گوشت یک تکه استفاده کرده ایم. در صورتی که می خواهید این کباب را با گوشت چرخ کرده تهیه کنید ابتدا باید گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده به صورت کوفته قلقلی در بیاورید سپس سرخ کنید و به کباب اضافه کنید.
با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کباب دیگی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورش تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کباب دیگی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم کباب دیگی

  • گوشت راسته ۶۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • جوز هندی یک قاشق چایخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه کباب دیگی

ابتدا پیاز را به صورت حلقه ای خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن داغ شود سپس پیاز حلقه شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود.
پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و تفت دادن را تا زمانی که پیاز با ادویه ها یکدست شود ادامه دهید. در مرحله بعد گوشت را به شکل ورقه ای نازک خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.
گوشت کباب دیگی را باید مانند استیک برش بزنید فقط باید ضخامت آن کمتر از استیک باشد تا به راحتی مغز پخت شود. پس از اینکه گوشت را اضافه کردید آنرا چند دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد و کمی سرخ شود.
پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد و به خوبی سرخ شد ، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا رب گوجه فرنگی هم سرخ شود. سرخ کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود طعم و رنگ کباب بهتر شود.
در ادامه جوز هندی را به همراه سه لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت با حرارت بسیار ملایم بپزد. نکته مهم در تهیه کباب دیگی این است که این غذا باید با حرارت بسیار ملایم بپزد تا شیره گوشت به طور کامل خارج شود.
در مرحله بعدی گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت گوجه فرنگی ها را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزند. در پایان پخت ، مقداری آبلیمو یا آب نارنج هم به کباب اضافه کنید.
در مرحله بعد سیب زمینی ها را به صورت خلالی یا حلقه ای خرد کنید و با آب سرد بشویید سپس در روغن سرخ کنید. در پایان پس از اینکه کباب آماده شد سیب زمینی ها را کنار کباب دیگی قرار دهید و آن را به همراه نان یا برنج سرو کنید.

نظرات