طرز تهیه خورش داوود پاشا

طرز تهیه خورش داوود پاشا

طرز تهیه خورش داوود پاشا , خورش داوود پاشا , خورشت داوود پاشا , khoresh dawood pasha , o va nh n hah
خورش داوود پاشاخورش داوود پاشا یکی از معروف ترین خورش های کشور ترکیه است که در کشور عزیزمان ایران هم طرفداران بسیاری پیدا کرده است. شاید دلیل اینکه این خورش در کشورمان با استقبال روبرو شده است این باشد که طعم این خورش شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد.
خورشت داوود پاشا علاوه بر شباهت ظاهری در مواد هم شباهت زیادی به خورش فسنجان با گوشت قلقلی دارد. این خورش خوشمزه و پر طرفدار از گوشت چرخ کرده ، پیاز ، نعناع و رب انار تشکیل می شود و طعمی ملس یا ترش دارد.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر خورش داوود پاشا تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورش تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی خورش داوود پاشا با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم خورش داوود پاشا

  • گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • رب انار ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر نعناع خشک ۱ قاشق سوپخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه خورش داوود پاشا

ابتدا باید گوشت های قلقلی را درست کنید ، برای این منظور یکی از پیازها را با رنده ریز رنده کنید و داخل یک کاسه جادار بریزید. در ادامه گوشت چرخ کرده را هم به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.
مواد را مانند مایه کباب کوبیده به خوبی ورز دهید تا منسجم و یکدست شود. پس از اینکه مخلوط پیاز و گوشت منسجم شد آنرا به کوفته های قلقلی کوچک به اندازه گردو تبدیل کنید. پس از اینکه تمام گوشت را به کوفته قلقلی تبدیل کردید آنرا به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد کنید ، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم و شفاف شود.
پس از اینکه پیاز شفاف شد مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند. در مرحله بعدی نعناع خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نعناع خشک نرم شود سپس کوفته های قلقلی را اضافه کنید.
کوفته های قلقلی را به خوبی و با دقت سرخ کنید به طوریکه تمام قسمت های کوفته ها سرخ شود. پس از اینکه کوفته های قلقلی را سرخ کردید رب انار را در یک یا دو لیوان آب جوش بریزید و خوب مخلوط کنید تا رقیق شود سپس به قابلمه اضافه کنید.
مواد را به خوبی تفت دهید تا رب انار به خورد کوفته های قلقلی برود ، سپس درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید آب اضافی خورش با حرارت ملایم تبخیر شود و خورش روغن بیندازد. در این مرحله طعم خورش را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
پس از اینکه خورش آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنید. توجه داشته باشید که خورش داوود پاشا به صورت ملس سرو می شود. در صورتی که رب انار شما ترش است می توانید با اضافه کردن مقداری شکر طعم خورش را به تعادل برسانید.

نظرات