طرز تهیه سوپ جو قرمز خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه سوپ جو قرمز

سوپ جو , سوپ جو قرمز
سوپ جو قرمزسوپ جو قرمز تقریبا محبوب ترین سوپ رستورانی است و تقریبا در تمام رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. جالب است بدانید بر خلاف تصور عموم که سوپ جو را پیش غذا می دانند این سوپ به خاطر وجود ویتامین ها و مواد معدنی که در آن وجود دارد یک غذای کامل است. این سوپ پر فایده و خوش طعم را می توانید در ایام سرد سال برای خانواده عنوان یک غذای کامل تهیه کنید. به شما اطمینان می دهیم با چند بار پختن سوپ جو در منزل می توانید با سوپ های خوش رنگ و لعاب موجود در رستوران ها رقابت کنید.

مواد لازم سوپ جو قرمز

  • جو پوست کنده ۱ پیمانه ( لیوان متوسط )
  • سینه مرغ نصف یک سینه کامل
  • هویج کوچک یا متوسط ۲ عدد
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی سَر پُر ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه سوپ جو قرمز

ابتدا جو پوست کنده را در مقداری آب بخیسانید و به مدت حداقل ۶ ساعت کنار بگذارید تا به خوبی خیس بخورد. پس از گذشت این مدت جو پوست کنده را به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید.
حرارت زیر جو باید متعادل باشد. توجه داشته باشید که هر چند دقیقه یک بار باید جو را هم بزنید تا ته نگیرید و به ته قابلمه نچسبد. جو باید تا زمانی که لعاب بیندازد روی حرارت بماند. زمانی که جو به خوبی لعاب انداخت آنرا از روی حرارت کنار بگذارید.
در مرحله بعد یکی از پیازها را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید. قابلمه ای که برای تهیه سوپ در نظر گرفته اید روی حرارت بگذارید و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید. در صورتی که روغن بیش از اندازه داخل قابلمه بریزید سوپ شما چرب خواهد شد.
در ادامه پیاز خرد شده را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس هویج ها را به صورت نگینی ریز خرد کنید ( می توانید هویج ها را با رنده درشت رنده کنید ) و به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و چند دقیقه با پیاز تفت دهید.
پس از اینکه هویج و پیاز را کمی تفت دادید مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا ادویه ها به خورد پیاز و هویج برود. سینه مرغ را به همراه ۲ لیوان آب ، ۱ پیاز و مقداری زردچوبه داخل یک قابلمه کوچک بریزید
و روی حرارت قرار دهید تا نیمپز شود. ( البته باید آبپز کردن سینه مرغ را اوایل شروع آشپزی انجام دهید تا در اواسط پخت سوپ معطل نشوید ) پس از اینکه سینه مرغ نیمپز شد آنرا به صورت ریش ریش ریز خرد کنید و به مخلوط پیاز و هویج اضافه کنید.
سینه مرغ ریش ریش شده را به همراه پیاز و هویج کمی تفت دهید تا سینه مرغ کمی سرخ شود. در مرحله بعد جو را به همراه ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب سریع تر به جوش بیاید.
پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد. در ۳۰ دقیقه پایانی پخت سوپ رب گوجه فرنگی را با کمی روغن در یک تابه کوچک تفت می دهیم تا طعم خامی رب گرفته شود.

مطالب پیشنهادی

طرز تهیه سوپ ورمیشل رژیمی رستورانی رشته و عدس برای سرماخوردگی رستورانی رشته ساده با گوشت چرخ کرده با برنج

سوپ ورمیشل یا سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپ های بسیار محبوب در سراسر جهان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این سوپ خوشمزه هم به صورت مجلسی برای پیش غذا تهیه می شود، هم مانند سوپ هایی مثل سوپ مرغ برای درمان سرماخوردگی و تقویت بدن استفاده می شود. در تهیه این سوپ دست ما کاملا باز است و می توانیم از انواع مواد غذایی استفاده کنیم، مثلا در این دستور ما از گوشت مرغ استفاده کرده ایم که می توانیم آنرا با گوشت چرخ کرده جایگزین کنیم، یا اینکه کلا گوشت مرغ را هم حذف کنیم و سوپ را به صورت کاملا گیاهی درست کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با مطلب ( طرز تهیه سوپ ورمیشل با مرغ خوشمزه و خاص پسند ) همراه باشید.

طرز تهیه سوپ دال عدس با بلغور ترکیه ای رژیمی برای نوزاد با قارچ با کدو حلوایی قرمز هندی کردی عربی جنوبی مجلسی برای کودک

هويج و سيب زمينى و پياز را به صورت تيكه هاى بزرگ خرد ميكنيم و در كمى روغن تفت ميدهيم و رب را اضافه ميكنيم بعد اب را ميريزيم و بلافاصله دال عدس و نمك و فلفل و اب مرغ يا استاك مرغ را اضافه ميكنيم و ميگذاريم نيم ساعت بجوشد. برای مشاهده ادامه این دستور در ادامه با مطلب ( آموزش پخت و مواد لازم سوپ دال عدس رژیمی و خوشمزه ) همراه باشید.

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ و سبزیجات و مرغ رژیمی برای کودکان ایتالیایی و خامه دونفره تصویری هویج و قارچ قرمز برای 5 نفر

سوپ قارچ یکی از سوپ های خوشمزه و پر طرفدار بین المللی می باشد که در کشورهای مختلف با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی بین المللی در ادامه با مطلب ( طرز تهیه سوپ قارچ خوشمزه و مجلسی رستورانی ) همراه باشید.

نظرات